035 691 67 88 | info@vernissage.nl

Workshops culinair en creatief

De oude Artillerieloods in het fort is omgetoverd tot een sfeervol atelier waar creatieve en culinaire workshops gegeven worden.
In deze inspirerende omgeving ontdekt u uw talenten. 

2workshop

Aantal deelnemers en mogelijkheden 

Een workshop is vaak éénmalig en kan gevolgd worden met minimaal acht tot maximaal 20 personen. Bent u met een groter gezelschap, zoals met familie en/of vrienden, collega's of als een aanvulling op uw feest, dan worden de gasten uitgedaagd om een keuze te maken uit meerdere workshops. De kracht is dat het gezelschap nietsvermoedend binnenkomt en uitgedaagd wordt om creatief en culinair aan de slag te gaan. Dit creatief en/of culinair arrangement is ook uit te breiden met bijv. boogschieten, dans, een zangworkshop of percussie.

De workshops worden begeleid door ervaren docenten en kunstenaars.

Culinaire workshop

U kunt een culinaire workshop volgen vanaf 10 personen. Deze wordt helemaal afgestemd op uw wensen. Onze kok neemt contact met u op en overlegt met u de culinaire reis die u en uw gezelschap gaan maken.

Een greep uit onze menukaart:
* Mediterrane keuken
* Tapas
* Indonesische keuken
* Indiase keuken
* Duizend en één nacht
* Bonbons maken
* Wijnproeverij

Na de culinaire workshop wordt u uitgenodigd aan feestelijk gedekte tafels om te genieten van alles wat uit de keuken getoverd wordt.
De receptuur krijgt u mee naar huis, zodat u thuis ook nog kunt scoren!

3workshop

Creatieve workshop 

Het is tijdens een arrangement ook mogelijk om naast een culinaire workshop, keuze te maken uit diverse creatieve workshops.

U kunt hierbij denken aan de volgende workshops:
* Porselein schilderen
* Mozaïeken - gezamenlijk een tafeltje of ieder een eigen dienblad bijvoorbeeld
* Groen- en bloem decoratie
* Schilderen op doek
* Beeldhouwen met speksteen

Ontdek uw talenten onder het motto: Je kunt héél veel met weinig en véél meer dan je denkt. U gaat naar huis met mooie creaties, die niet te onderscheiden zijn van professioneel werk.

4workshop

Ook voor andere workshops zoals boogschieten, teambuilding, muziek maken en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Wij nodigen u van harte uit om uw ideeën met ons te overleggen.

 

5workshop

 

Atelierlessen:

 

 Frank Zindler is lid van het Aquarel Instituut van België en geeft aquarellessen bij vernissage. De lessen zijn op woensdagochtend. Voor meer informatie 035 69 16788 of info@vernissage.nl

 

Website: www.frankzindler.nl

 Een cursus aquarelleren onder leiding van Frank Zindler. Tijdens zijn opleiding voor architect aan de Royal Melbourne Institute of Technology heeft Frank de basis van tekenen en schilderen gelegd. De laatste jaren staan geheel en al in het teken van de aquarel. 
Tijdens de atelierlessen van tien lessen, helpt Frank u niet alleen op weg naar uw eerste schilderij, maar hij zorgt er ook voor dat u geboeid raakt door deze spontane en transparante schilderstechniek. Aan de hand van thema´s worden in de eerste acht lessen theorie en praktijk afgewisseld. De thema´s die uitgediept worden zijn: introductie en basistechniek, compositie, vorm-perspectief, kleuren, structuur, chiaroscuro (licht en donker), poëzie. De achtste les schildert u naar een foto en de laatste twee lessen bent u zover dat u zich waagt aan vrije onderwerpen. Als u eenmaal begint, bent u verkocht! Een materialenpakket is aan te schaffen in overleg met de docent na opgave.
 
 
Pavel Sizov geeft schilderlessen bij Vernissage.
Pavel studeerde aan de russische kunstacademie in Sint Petersburg, en is onder meer bekend om zijn live paintings.
De lessen van Pavel zijn op maandagmiddag. Meer informatie: info@vernissage.nl of 035 69 16788
 
 

 Schilderen olieverf : Pavel Sizov
Verrijk uw kijk op schilderen! Werken met olieverf, tempura, structuurpasta, gemengde technieken van klassiek tot modern.
Pavel Sizov is een jonge, veelzijdige en veelbelovende kunstenaar uit Rusland.Toen hij elf jaar oud was ging hij al naar de Kunstacademie in St. Petersburg. In zijn werk besteedt hij veel aandacht aan sfeer en samenstelling van verschillende kleuren. Hij houdt zich bezig met landschappen, portretten en vergezichten en werkt o.a. met olieverf, tempera, structuurpasta, gemengde technieken. Schilderen onder leiding van Pavel geeft u een enorme verrijking op schildergebied. Zijn uitzonderlijke talent gecombineerd met een klassieke opleiding garandeert een unieke schildercursus. 
Op maandag van 12.00 tot 14.30 uur, 

Nieuwsbrief aanmelden               

Vernissage

Vernissage is gevestigd in een uniek Fort. Fort Werk IV, uit 1868, is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze prachtige omgeving geeft Vernissage creatieve- en culinaire arrangementen en feesten op maat voor particulieren en bedrijven. Vernissage is tevens trouwlocatie en bent u welkom voor diverse workshops en atelierlessen.

Contactgegevens

 info@vernissage.nl
 035-6916788
  Dr. A. Kuijperlaan 1A 1402 SB  BUSSUM 

Recencies

 • Edith en Bob

  Toplocatie met topbediening, heerlijk eten. Onze bruiloft is een onvergetelijke dag geworden, mede door deze elementen.
 • Sharon Boeijen

  Een unieke locatie met geweldige mensen. Top avond gehad met heerlijk eten. Geweldig!!! Een dikke kus van Kai.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Waarom Vernissage?

 • Stijlvol en ongedwongen

  Wij creëren een sfeer voor elk evenement, onder het motto informeel, ongedwongen en stijlvol!
 • Op maat

  Al onze evenementen worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij de prijs per evenement berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan uw arrangement.
 • Unieke plek

  Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt u deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen- en buitenevenementen.
 • Creatief en culinair

  U wordt geïnspireerd door de prachtige (rustige) omgeving. Uw culinaire hart en creatieve geest kunt u hier laten gaan in tal van workshops.
 • Persoonlijke benadering

  Vanaf het eerste contact alsook de uitvoering van het arrangement heeft steeds onze persoonlijke aandacht, zodat wij alles naar wens en op maat voor u kunnen organiseren.
 • 1