035 691 67 88 | info@vernissage.nl

Workshops culinair en creatief

De oude Artillerieloods in het fort is omgetoverd tot een sfeervol atelier waar creatieve en culinaire workshops gegeven worden.
In deze inspirerende omgeving ontdekt u uw talenten. 

2workshop

Aantal deelnemers en mogelijkheden 

Een workshop is vaak éénmalig en kan gevolgd worden met minimaal acht tot maximaal 20 personen. Bent u met een groter gezelschap, zoals met familie en/of vrienden, collega's of als een aanvulling op uw feest, dan worden de gasten uitgedaagd om een keuze te maken uit meerdere workshops. De kracht is dat het gezelschap nietsvermoedend binnenkomt en uitgedaagd wordt om creatief en culinair aan de slag te gaan. Dit creatief en/of culinair arrangement is ook uit te breiden met bijv. boogschieten, dans, een zangworkshop of percussie.

De workshops worden begeleid door ervaren docenten en kunstenaars.

Culinaire workshop

U kunt een culinaire workshop volgen vanaf 10 personen. Deze wordt helemaal afgestemd op uw wensen. Onze kok neemt contact met u op en overlegt met u de culinaire reis die u en uw gezelschap gaan maken.

Een greep uit onze menukaart:
* Mediterrane keuken
* Tapas
* Indonesische keuken
* Indiase keuken
* Duizend en één nacht
* Bonbons maken
* Wijnproeverij

Na de culinaire workshop wordt u uitgenodigd aan feestelijk gedekte tafels om te genieten van alles wat uit de keuken getoverd wordt.
De receptuur krijgt u mee naar huis, zodat u thuis ook nog kunt scoren!

3workshop

Creatieve workshop 

Het is tijdens een arrangement ook mogelijk om naast een culinaire workshop, keuze te maken uit diverse creatieve workshops.

U kunt hierbij denken aan de volgende workshops:
* Porselein schilderen
* Mozaïeken - gezamenlijk een tafeltje of ieder een eigen dienblad bijvoorbeeld
* Groen- en bloem decoratie
* Schilderen op doek
* Beeldhouwen met speksteen

Ontdek uw talenten onder het motto: Je kunt héél veel met weinig en véél meer dan je denkt. U gaat naar huis met mooie creaties, die niet te onderscheiden zijn van professioneel werk.

4workshop

Ook voor andere workshops zoals boogschieten, teambuilding, muziek maken en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Wij nodigen u van harte uit om uw ideeën met ons te overleggen.

 

5workshop

 

Atelierlessen:

 

Atelierlessen bij Vernissage

Frank Zindler

Aquarelleren op woensdagochtend van 10:00 tot 12:30 uur

Docent: Frank Zindler     

Frank Zindler

 

Tijdens de atelierlessen helpt Frank u niet alleen  op weg naar uw eerste schilderij, maar hij zorgt er ook voor dat u geboeid raakt door de spontane en transparante schildertechniek. Aan de hand van de door u zelf gekozen thema’s worden theorie en praktijk afgewisseld. De thema’s die uitgediept worden zijn : introductie en basistechniek, compositie, vorm perspectief, kleuren, structuur, chiaroscuro ( licht en donker), poëzie . Frank begeleidt u en u kunt zich wagen aan vrije onderwerpen. Als u eenmaal begint , bent u verkocht !

 Frank Zindler is lid van het Aquarel Instituut van België en geeft aquarellessen bij vernissage. De lessen zijn op woensdagochtend. Voor meer informatie 035 69 16788 of info@vernissage.nl

 Schaap Frank ZIndler

Website: www.frankzindler.nl

 
Pavel Sizov geeft schilderlessen bij Vernissage.
Pavel studeerde aan de russische kunstacademie in Sint Petersburg, en is onder meer bekend om zijn live paintings.
De lessen van Pavel zijn op maandagmiddag. Meer informatie: info@vernissage.nl of 035 69 16788
 

Pavel Sizov

 Pavel les

Schilderlessen op maandag van 12:00u tot 14:30 uur: € 20,- per les

Pavel Sizov, geboren in Sint Petersburg, Rusland. Hij  studeerde  aan het Nationale Kunst Lyceum en de Kunst Academie te Sint Petersburg. Pavel woont en werkt al sinds 1999  in Nederland. Zijn schilderijen zijn te zien geweest op verschillende tentoonstellingen en galerieën in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Laren. Zijn werk bevat gevarieerde thema’s en zijn geïnspireerd op fictie en het leven zelf.

   

Tijdens de atelierlessen wordt gewerkt met verschillende technieken: olieverf, tempera, inkt en aquarel. Verrijk uw kijk op schilderen ! Werken met olieverf, tempura, structuurpasta, gemengde technieken van klassiek tot modern, voor beginners en gevorderden. Schilderen onder leiding van Pavel geeft u een enorme verrijking op schildergebied.Zijn uitzonderlijke talent, gecombineerd met een klassieke opleiding garandeert u een unieke schildercursus 

Nieuwsbrief aanmelden               

Vernissage

Vernissage is gevestigd in een uniek Fort. Fort Werk IV, uit 1868, is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze prachtige omgeving geeft Vernissage creatieve- en culinaire arrangementen en feesten op maat voor particulieren en bedrijven. Vernissage is tevens trouwlocatie en bent u welkom voor diverse workshops en atelierlessen.

Contactgegevens

 info@vernissage.nl
 035-6916788
  Dr. A. Kuijperlaan 1A 1402 SB  BUSSUM 

Recencies

 • Edith en Bob

  Toplocatie met topbediening, heerlijk eten. Onze bruiloft is een onvergetelijke dag geworden, mede door deze elementen.
 • Sharon Boeijen

  Een unieke locatie met geweldige mensen. Top avond gehad met heerlijk eten. Geweldig!!! Een dikke kus van Kai.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Waarom Vernissage?

 • Stijlvol en ongedwongen

  Wij creëren een sfeer voor elk evenement, onder het motto informeel, ongedwongen en stijlvol!
 • Op maat

  Al onze evenementen worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij de prijs per evenement berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan uw arrangement.
 • Unieke plek

  Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt u deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen- en buitenevenementen.
 • Creatief en culinair

  U wordt geïnspireerd door de prachtige (rustige) omgeving. Uw culinaire hart en creatieve geest kunt u hier laten gaan in tal van workshops.
 • Persoonlijke benadering

  Vanaf het eerste contact alsook de uitvoering van het arrangement heeft steeds onze persoonlijke aandacht, zodat wij alles naar wens en op maat voor u kunnen organiseren.
 • 1