035 691 67 88 | info@vernissage.nl

 

Kinderprogramma

Ook kinderen zijn van harte welkom in Vernissage. Niet alleen voor een kinderfeestje, maar ook tijdens uw evenement. Wij denken graag mee om uw bruiloft of feest ook ook voor hen tot een ontspannen en succesvol arrangement te maken. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld schatkistjes decoreren of cupcakes versieren of zelf hun eigen pizza`s maken. Op deze manier kunnen ook de ouders onbezorgd genieten.

 

Kinderfeestjes

Vernissage biedt een grote varieteit aan kinderfeestjes zoals verjaardagen, zowel creatief als culinair.De minimum leeftijd voor kinderfeestjes is 6 jaar. De feestjes duren 2,5 uur en er tevens gelegenheid om taart te eten of cadeautjes uit te pakken. Wij horen graag van u indien u dit wenst.

1kinderfeestje

Creatieve kinderfeestjes

Wij bieden o.a. de volgende creatieve mogelijkheden voor een kinderfeestje:

* Mozaïeken
* Planbord maken
* Speksteen bewerken
* Brooddegen
* Schilderen als een echte kunstenaar

Groepen: 6 - 14  kinderen
Tijdsduur:  2,5 uur
Kosten: € 20 per kind inclusief limonade en iets lekkers

 

2kinderfeestje

Culinaire kinderfeestjes

Ga met je vriendjes / vriendinnetjes de keuken in. Als keukenprinsessen en -prinsen, maken ze onder leiding van een kok heerlijke gerechten en daarna ... smikkelen en smullen !

Graag van te voren de voorkeur aangeven.

Denk aan : 
* Italiaanse keuken: pasta of pizza maken met als toetje tiramisu
* Oosterse keuken: kipsaté met pindasaus, loempia en als toetje bavarois
* High Tea: cupcakes versieren, appelflap, kaasstengels en een worstenbroodje 

Groepen: 6 - 14 kinderen
Tijdsduur: 2,5 uur
Kosten: € 20 per kind inclusief limonade en iets lekkers

 3kinderfeestje

Kinderdiabetes Kookcafé

Vernissage organiseert al twaalf jaar in samenwerking met Tergooi Ziekenhuizen voor kinderen met diabetes het Kinderdiabetes Kookcafé.

Onder het motto: koken en knutselen, smikkelen en smullen nodigt het Kinderdiabetesteam van de Tergooi Ziekenhuizen maandelijks kinderen van 4 tot 12 jaar uit om samen met een vriendje of vriendinnetje in Vernissage/Fort Werk IV aan de slag te gaan.

Een professionele kok, Yvette Magrijn, en het Kinderdiabetes team dagen de kinderen al kokend en knutselend uit van elkaar te leren en veel met elkaar te delen.

Kinderdiabetes is een vorm van diabetes (type I) die niet lifestyle gebonden is.
Het heeft een zuiver medische oorzaak waarvoor geen oplossing bestaat. Kinderen met deze ziekte hebben veelal moeite met de acceptatie en de dagelijkse omgang met hun aandoening.

De Stichting Kinderdiabetes Kookcafé heeft tot doel deze kwetsbare kinderen tot steun te zijn met een speciale vorm van groepseducatie en het creëren van begrip voor diabetes bij kinderen uit hun directe omgeving.
De kinderen gaan niet alleen iets koken maar ook creatief aan de slag: na het koken gaan ze nog wat leuks maken, zoals bijv. een placemat, een servetring of een schort beschilderen.
Als alles klaar is gaan de kinderen met diabetes hun bloedsuiker meten en hun insuline spuiten.
Je kunt dan ook eens zien hoe iemand anders dat doet.
De vriendjes en vriendinnetjes zien dat er geprikt en gemeten moet worden, maar ook dat je gewoon lekker kunt eten als je diabetes hebt.

 

 

Nieuwsbrief aanmelden               

Vernissage

Vernissage is gevestigd in een uniek Fort. Fort Werk IV, uit 1868, is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze prachtige omgeving geeft Vernissage creatieve- en culinaire arrangementen en feesten op maat voor particulieren en bedrijven. Vernissage is tevens trouwlocatie en bent u welkom voor diverse workshops en atelierlessen.

Contactgegevens

 info@vernissage.nl
 035-6916788
  Dr. A. Kuijperlaan 1A 1402 SB  BUSSUM 

Recencies

 • Edith en Bob

  Toplocatie met topbediening, heerlijk eten. Onze bruiloft is een onvergetelijke dag geworden, mede door deze elementen.
 • Sharon Boeijen

  Een unieke locatie met geweldige mensen. Top avond gehad met heerlijk eten. Geweldig!!! Een dikke kus van Kai.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Waarom Vernissage?

 • Stijlvol en ongedwongen

  Wij creëren een sfeer voor elk evenement, onder het motto informeel, ongedwongen en stijlvol!
 • Op maat

  Al onze evenementen worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij de prijs per evenement berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan uw arrangement.
 • Unieke plek

  Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt u deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen- en buitenevenementen.
 • Creatief en culinair

  U wordt geïnspireerd door de prachtige (rustige) omgeving. Uw culinaire hart en creatieve geest kunt u hier laten gaan in tal van workshops.
 • Persoonlijke benadering

  Vanaf het eerste contact alsook de uitvoering van het arrangement heeft steeds onze persoonlijke aandacht, zodat wij alles naar wens en op maat voor u kunnen organiseren.
 • 1